Позив угоститељима да се пријаве ради реализације шеме доделе ваучера за субвенционисање смештаја

У складу са одредбом члана 6. Уредбе о условима и начину доделе и коришћења средстава за подстицање развоја домаћег туризма интензивирањем коришћења туристичке понуде у Републици Србији („Сл. гласник РС", број 53/15) на сајту Министарства трговине, туризма и телекомуникација (http://www.mtt.gov.rs/) објављена је информација којим се позивају угоститељи да се пријаве ради реализације шеме за доделу ваучера корисницима, које преносимо у целости:

 

У оквиру доделе и коришћења средстава за подстицање развоја домаћег туризма интензивирањем коришћења туристичке понуде у Републици Србији, Министарство трговине, туризма и телекомуникација објављује Обавештење којим се позивају привредни субјекти, друга правна лица, здравствене установе које организују боравак и пружају услуге превенције, лечења и рехабилитације, као и физичка лица која пружају угоститељске услуге у категорисаним објектима домаће радиности и сеоског туристичког домаћинства, а у којима се угоститељска делатност обавља у складу са Законом да се пријаве ради реализације шеме доделе ваучера за субвенционисано коришћење услуге смештаја у угоститељским објектима.".

   

Рок за пријаву угоститеља је 30.06.2015. до 12 часова, до када заинтересовани угоститељи треба да поднесу пријаву на писарницу министарства.

   

Обавештење и образац за пријављивање се могу преузети са сајта министарства, преко следећих линкова:

 

http://mtt.gov.rs/download/OBAVEŠTENJE%20-%20POZIV%20UGOSTITELJIMA.pdf

  

http://mtt.gov.rs/download/OBRASCI%20(1%20I%202)%20KOJA%20POPUNJAVAJU%20UGOSTITELJI.doc


АРХИВА ВЕСТИ

ereste